26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі на ходу загорівся тролейбус. Пасажири в паніці вибігали з салону. ОНОВЛЕНО

У Житомирі на ходу загорівся тролейбус. Пасажири в паніці вибігали з салону. ОНОВЛЕНО

  • 15 січня, 2019 9:58
  • 1
Сьогодні вранці 15 січня в Житомирі на вулиці Великій Бердичівській в тролейбусі №1 стався вибух зіз наступним загорянням. На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав.

Про це повідомляє Житомир інфо з посиланням на очевидця події.
 

"Я їхав в «одиниці». Десь о 9.03 між Смолянською площею і магазином, в районі воріт старого єврейського цвинтаря, водій загальмував, і в його кабіні пролунав потужний вибух, який супроводжувався спалахом вогню. Тролейбус зупинився, всі троє дверей відчинилися, і пасажири в паніці почали виходити з транспорту. Ми з кількома пасажирами кинулися до водія, який уже вийшов з кабіни і ганчірками почав гасити полум’я, яке йшло з-під панелі", - розповів Анатолій.


Сильних травм водій не зазнав, хіба надихався диму і почувався трохи зле, однак від виклику «швидкої» відмовився. Зі слів водія, «закоротило» під панеллю, бо тролейбус 1991 року випуску, і запчастини в ньому давно зношені.
 
У Житомирському ТТУ пояснили, що вибуху у тролейбусі не було.

"Так, дійсно, у тролейбусі сталося задимлення через замикання контакту і загоряння ізоляційної частини, яке водій одразу загасив. В результаті вибило автоматичний вимикач. Можливо, саме цей звук пасажир тролейбусу, який розповів про ситуацію журналістам, прийняв за вибух, якого не було. Ні водій, ні пасажири не постраждали", - зазначають у комунальному підприємстві.





Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

15 січня, 2019 21:35:11

<i>&quot;загоряння ізоляційної частини&quot;</i> <br /><br /> Ізоляція, яка горить)) Да здраствуєт СССР)) Демчик, а Демчик?