19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • СБУ затримала у Житомирі на хабарі двох посадовців фіскальної служби. ФОТО

СБУ затримала у Житомирі на хабарі двох посадовців фіскальної служби. ФОТО

  • 20 грудня, 2018 14:15
Співробітники Служби безпеки України затримали у Житомирі на хабарі старшого слідчого в особливо важливих справах та завідувачку одного із секторів головного управління Державної фіскальної служби Житомирщини.

«Старший слідчий-майор податкової міліції разом зі своєю спільницею вимагали у місцевого бізнесмена 7 тисяч гривень. У таку суму зловмисники оцінили «вирішення питання» щодо накладення на його підприємство мінімальних штрафних санкцій за виявлені під час перевірки порушення податкового законодавства», - інформує прес-центр СБУ.

Після перерахування обумовленої суми хабара на зарплатну картку старшого слідчого спільники передали комерсанту підроблений акт зі зменшеними вп’ятеро штрафними санкціями. 

Під час санкціонованих слідчих дій за місцем роботи фігурантів справи правоохоронці вилучили документи, які підтверджують здійснення оборудки. 

«Вирішується питання щодо відсторонення їх від займаних посад. Тривають слідчі дії, зокрема перевіряється інформація стосовно систематичного вимагання зловмисниками коштів у підприємців за непритягнення до передбаченої законом відповідальності», - заявляють силовики.



Поділитись

Новини по темі: