19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Конфлікт біля «Електровимірювача»: нових власників приміщень не пускає на територію група осіб. ФОТО

Конфлікт біля «Електровимірювача»: нових власників приміщень не пускає на територію група осіб. ФОТО

  • 14 листопада, 2018 14:43
14 листопада біля будівлі Житомирського обласного медичного центру здоров'я і спортивної медицини на вулиці Грушевського чоловіки і жінки протестували проти встановлення паркана товариством «Олді», яке нещодавно викупило частину приміщень колишнього «Електровимірювача». 

Представники «Олді» пригнали власну техніку для огородження, але три десятка людей, які орендують приміщення у ПрАТ «Електровимірювач», блокують доступ до території, вважаючи, що паркан зводиться незаконно, і справа має вирішуватися в суді, повідомляє Житомир інфо.

Представник ТОВ «Олді-Житомир» стверджує, що товариство всього лиш хоче зробити проїзд до своєї території по землі, яка належить місту. 

Учасники ж протесту нарікають, що у підприємств, які орендують приміщення у 4-поверховій будівлі, через «Олді» виникли проблеми з електрикою: 1 листопада 2018 представники товариства за вказівкою із Києва зняли старі замки з електрощитової і поставили свої, вимкнувши рубильник. Керівництво ПрАТ «Електровимірювач» у свою чергу запевняє, що проблему з електроенергією вирішили, встановивши генератор.

Наразі прибулі на місце події співробітники поліції беруть пояснення в учасників конфлікту.



Поділитись

Новини по темі: