16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Вечір п'ятниці ледь не закінчився трагедією. У Бердичеві в аварію потрапив пасажирський автобус. ФОТО

Вечір п'ятниці ледь не закінчився трагедією. У Бердичеві в аварію потрапив пасажирський автобус. ФОТО

  • 5 листопада, 2018 9:57
У п'ятницю, 2 листопада в місті Бердичеві, близько о пів на шосту вечора люди, які добиралися з роботи додому на автобусі №2, ледь не потрапили в лікарню в результаті масштабного ДТП.

Молодий водій автомобіля «Опель» на єврономерах виїжджаючи з боку авторинку (вул. Цадика) на перехресті з вулицею Житомирською (біля АЗС «WOG») грубо порушив правила дорожнього руху, не надавши перевагу в русі автобусу, який їхав в сторону М'ясокомбінату з боку переїзду, пише berdichev.biz.

Як розповіли очевидці трагедії, хлопець вирішив, що встигне «проскочити» перед автобусом, повертаючи з другорядної дороги на головну. Але не вийшло. Спочатку іномарка скоїла зіткнення з пасажирським автобусом. І тільки своєчасна реакція водія громадського транспорту врятувала ситуацію - він встиг різко загальмувати і тим самим не допустити сильного удару.

Після зіткнення з автобусом «Опель» скоїв ще одне ДТП, врізавшись в автомобіль ВАЗ, який їхав відразу ж за автобусом по лівій смузі. Від удару обидва автомобіля викинуло на зустрічну смугу руху. На щастя, незважаючи на завдані механічні пошкодження автомобілю ВАЗ, обійшлося без серйозних травм. Серед пасажирів автобуса постраждали теж немає.

На місці події працювали співробітники поліції, подробиці ДТП встановлюються.
 

Поділитись

Новини по темі: