24 квітня, 2024
Ми в соцмережах

1 квітня в Житомирі пройде веселий флеш-моб - «17 годин 17 хвилини»

  • 30 березня, 2011 12:15
1 квітня в День сміху житомирська молодь проведе в ТРЦ Глобал веселий флеш-моб - «17 годин 17 хвилини».

Приурочений він до дня сміху, який в нашій країні традиційно відзначається 1-го квітня.

Завдання флеш-мобу - здивувати, можна навіть сказати, шокувати, навколишніх громадян "одночасно неадекватними" діями великої кількості людей в "Глобалі". Зрозуміло, що все буде зроблено для сміху і тільки заради нього.

Отже, в п'ятницю 1-го квітня рівно в 17.17 на території «Глобал UA» буде організовано флеш-моб «Найдовша черга». Як розповів один з організаторів заходу Андрій Упир, в призначений час на території центральної площі Глобал (Мілано, Карварі, Фонтан) з'явитися людина, у якої в руках буде жовта повітряна кулька з гелієм - ця людина і буде тією, що направляє чергу!

Завдання усіх учасників - по ходу руху черги (змійки) приєднуватись до неї і повторювати в точності весь маршрут, який проходить направляючий. «Паровозик» повинен бути щільним - учасники повинні дотримуватися дистанції 30-40 см.

Андрій Упир: "Все в порядку речей, не сміємося, а просто серйозно крокуємо до кінця маршруту, дотримуючись темпу, того хто йде попереду. Сигналом кінця дистанції буде куля, що лопне - в цей момент всі повинні розійтися в різні боки, як ні в чому не бувало!!! (тривалість флеш-мобу орієнтовно 15 хвилин). "
Поділитись

Новини по темі: