19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Міліція шукає «клофелінщицю» яка пограбувала бердичівського бізнесмена

Міліція шукає «клофелінщицю» яка пограбувала бердичівського бізнесмена

  • 29 березня, 2011 20:51
Якщо ви солідний успішний чоловік, який до того ж небайдужий до жіночої статі, то у вас є всі шанси стати жертвою спритних шахрайок, які користуючись своєю привабливістю зроблять все, щоб позбавити вас частини доходів.

Ось на таку «мисливию» і наткнувся один з підприємців міста Бердичева, і ледь не пошкодував про це.

Що робити на вихідні забезпеченому і заможному чоловікові, що не перебуває у шлюбі і вже неабияк втомлений від самотності? Тільки намагатися знайти собі веселу компанію з товариства привабливої ​​дівчини для того, щоб у легкому флірті відпочити від вантажу проблем. А там - будь що буде, не дарма ж холостяцьке гніздечко пустує.

Саме з такими думками прямував до розважального закладу один з бізнесменів нашого міста, бажаючи трохи розвіятися і спробувати щастя у знайомстві з протилежною статтю.

Поки він ліниво потягував напій, оцінюючи ситуацію, до нього підсіла шикарна молода блондинка, яка під приводом підкурити сама зав'язала з чоловіком знайомство. Зрадівши такому повороту подій, помолоділий кавалер запропонував дамі випити, і вона охоче погодилася.

У веселій атмосфері поглинання алкогольних напоїв пройшла значна кількість часу, і незабаром захмеліла парочка вирішила продовжити веселощі у чоловіка вдома. Заїхавши по дорозі в цілодобовий магазин і прикупивши ще трохи спиртного, вони вирушили на квартиру до підприємця.

Там гуляння продовжилося з новою силою, перериваючись поцілунками і жаркими обіймами. У якийсь момент чоловік відчув сильну втому, голова стала важкою і він провалився в порожнечу.

Отямився власник квартири ймовірно відразу ж через пару хвилин, тому що він завжди відрізнявся відмінним здоров'ям і з подивом побачив, що його нова знайома нишпорить по кімнаті, зазираючи в шафи і тумбочки. Чоловік здогадався, що з дівчиною щось нечисто, і, піднявшись спробував схопити викрадачку, але та спритно вирвалася з його рук.

Розсерджений тим, що його так нахабно обдурили, горе-коханець спробував затримати злочинницю, яка кинулася до дверей. І хоча стан здоров'я у нього було не дуже, все ж він з останніх сил встиг схопити її за шикарне волосся, яке ... залишилися у бізнесмена в руці, оголивши коротеньке каштанове каре.

Скориставшись розгубленістю жертви клофелінщиці (а саме цим видом діяльності і займалася дівчина, що встановить згодом зроблений в Житомирі аналіз крові чоловіка) встигла безперешкодно сховатися, залишивши на пам'ять власнику квартири біляву перуку і дику головний біль.

На щастя, шахрайка мабуть лише нещодавно почала займатися подібною діяльністю і трохи не вгадала з дозуванням, що дало можливість міцному спортивному чоловікові швидко прийти до тями. Саме завдяки його своєчасному пробудженню клофелінщиця не встигла вкрасти нічого з цінних речей, крім кількох дрібних купюр, які лежали у чоловіка в сумочці.

Як зізнався підприємець, він отримав хороший урок і тепер двічі подумає, перш ніж запрошувати когось на свою квартиру.
Поділитись

Новини по темі: