27 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі відбувся Jam session "Golden Gate". ФОТО

  • 24 березня, 2011 22:07
Вчора, 24 березня у Житомирі вперше відбувся Jam session "Golden Gate". Jam session - це коли музиканти збираються разом і грають без особливих приготувань. І хоча класична джем-сесія - це гра професійних музикантів, які знайомляться між собою, у житомирському варіанті дійства на сцені були всі - від початківців до майстрів. Залишити заявку на участь і взяти інструмент в руки на сцені міг будь-хто, якщо він вважав, що вміє грати.

Не всі глядачі зрозуміли формат заходу. Якщо на початку концерту у залі Голден Гейт Пабу не було де яблуку впасти, а гардеробниця скаржилась на відсутність вільних номерків, то вже за годину можна було знайти вільне місце за столиком.

На початку концерту ведучій "засмутив" публіку, зазначивши, що цього вечора вони не почують зі сцени шансону чи попси - лише джаз, блюз, фанк і рок.

Цих рамок музиканти змогли дотриматись, однак половини заявлених учасників глядачі так і не дочекались.

Загалом, захід справив двояке враження на присутніх. З одного боку - позитивно, що творча сцена Житомира претендує на рівень вільних імпровізацій. З іншого - музиканти, в переважній більшості, явно до цього не готові.

Jam session Golden Gate Pub

Jam session у Житоирі

Джем сесія у Житомирі

Джем сесія у Голден Гейт паб

Барабанщик

Концерт у Житомирі

Музиканти Житомира

Тусовка у Житомирі

Перша житомирська джем сесія

Світлини: Ромка Котіков, HD-studio спеціально для "Журнал Житомира"
Поділитись

Новини по темі: