19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Житомирська молодь відвідала тубдиспансер. ФОТО

  • 24 березня, 2011 14:12
Сьогодні, 24 березня 2011 року у Всесвітній день боротьби із захворюванням на туберкульоз ініціативна молодь Житомирської молодіжної організації Молодіжної партії України відвідала дитяче відділення Житомирського обласного протитуберкульозного диспансеру.  

Протягом декількох годин організатори акції, яка пройшла під патронатом  Житомирського міського благодійного фонду Михайла Заславського, провели активні та цікаві ігри з дітьми, що знаходяться на лікуванні у даному диспансері. Діти отримали масу задоволення та позитивних вражень, і запросили організаторів приїздити частіше. Також радість вихованців викликали подарунки, що були передані тубдиспансеру.

- У дитячому відділені Житомирського обласного  протитуберкульозного диспансеру на  сьогоднішній день проходять стаціонарне лікування 60 осіб. Переважно, це діти віком від 7 до 14 років, але є і зовсім маленькі. Оскільки лікування займає доволі довгий час, за допомогою ігор ми намагалися показати як весело та дружньо можна йти до перемоги над хворобою  – зазначив Максим Салтанюк.

Олександр Кузьменко, організатор акції: «Справа в тому, що сьогодні пересічні громадяни не думають про те, що існує така проблема як туберкульоз, і вважають що це стосується тільки бідних, незахищених верств населення чи людей, що знаходяться в місцях позбавлення волі.  Ми усі знаходимось в групі ризику, а діти – сама вразлива група. Молодіжна партія України і далі буде проводити благодійні акції у дитячих лікувальних та оздоровчих закладах, запрошуємо активних та небайдужих долучатися до наших акцій».

Також в акції взяв участь студентський профком Житомирського державного університету ім. І. Франка, якій очолює Олег Антонов. Напередодні акції студенти вищезазначеного закладу зібрали канцелярське приладдя та іграшки, які також передали в дитяче відділення тубдиспансеру. 








Поділитись

Новини по темі: