26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • Комуністи запропонували 9 травня на адміністративних будівлях Житомира підняти червоні прапори

Комуністи запропонували 9 травня на адміністративних будівлях Житомира підняти червоні прапори

  • 16 березня, 2011 18:21
Депутати-комуністи запропонували Житомирській обласній раді розглянути питання про червоний прапор на 9 травня.

Завтра, на сесію облради, можуть винести питання про святкування Дня Перемоги в Житомирі та області під червоними прапорами. Про це сьогодні повідомили в Житомирській облраді.

Депутати охоче коментують журналістам пропозицію комуністів і показують проект рішення, який у них є.

Згідно з проектом рішення, в Житомирі та інших містах і населених пунктах області, комуністи пропонують проводити святкові заходи з використанням символіки років другої світової війни.

Так, 9 травня на адміністративні будівлі, навчальних закладах, промислових, будівельних, сільгосппідприємств, на установах культури, медицини, соціальної сфери поруч з державним прапором вивішувати червоний прапор.

Варто відзначити, що Одеса і Севастополь вже прийняли таке рішення.

Заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман піддала різкій критиці рішення про підняття в Одесі червоного Прапора 10 квітня і 9 травня, назвавши рішення «балаганом, дешевими вуличними виставами», а Прапор - «символікою мертвої держави».


Націоналісти у відповідь повісять чорно-червоні

У відповідь на червоні прапори в Одесі та Севастополі «Свобода», без сумніву, повісить на 9 травня чорно-червоні прапори. Про це заявив народний депутат Тарас Стецьків.

Він вважає, що рішення міських рад Одеси і Севастополя про підняття копій Прапора Перемоги на 9 Травня є «прямою загрозою національним символам України».

- В Одесі та Севастополі повинні розуміти, що це автоматично радикалізує крайні націоналістичні організації і погляди на Заході, - заявив націоналіст.
Поділитись

Новини по темі: