26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Заступник міністра аграрної політики похвалив Рижука за успішну роботу в галузі

Заступник міністра аграрної політики похвалив Рижука за успішну роботу в галузі

  • 15 березня, 2011 21:03
У суботу 12 березня, у Житомирі та області з робочою поїздкою перебував заступник Міністра аграрної політики і продовольства Володимир Ладика.

У поїздці його супроводжував заступник голови Житомирської облдержадміністрації Микола Дейсан.

Заступник Міністра відвідав Брусилівський район, де оглянув реконструйовані тваринницькі приміщення ТОВ «Україна» (с. Долинівка) і тваринницький комплекс ТОВ «Доліновское», ознайомився з м'ясопереробним підприємством ТОВ «Дорогін».

У Житомирі заступник міністра відвідав торговий комплекс «Фуршет», де поцікавився цінами на борошно та м'ясо-молочні продукти.

Розповідаючи про свої враження від огляду тваринницьких ферм у Брусилівському районі, Володимир Ладика привів позитивний приклад розвитку м'ясопереробної галузі підприємства ПП «Дорогін».

Особливо цінним, вважає заступник міністра, є те, що підприємству вдалося взяти на себе функцію не лише виробника, а й реалізатора продукції, що дозволило уникнути торговельної надбавки на готову продукцію. Таким чином ціна на продукцію знизився на 20%.

Якість продукції підприємства також варта тільки позитивних оцінок: без консервантів і штучних барвників.

У цілому, заступник міністра зазначив, що політика Житомира в галузі АПК є правильною, адекватної сучасним вимогам, що підтвердила і розмова з головою облдержадміністрації Сергієм Рижуком.

Про враження від відвідування ТК «Фуршет» Володимир Ладика говорив з точки зору наявності основних продуктів харчування і цін на них.

Так, непакетоване борошно було у вільному продажі за 2,99 коп. за 1 кг, стабільними були названі ціни на молоко і м'ясо.
Поділитись

Новини по темі: