20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі тривають «Футбольні війни»

  • 28 лютого, 2011 14:50
Нагадаємо, 12 січня 2011 відбулася позачергова звітно-виборна Конференція Житомирської обласної федерації футболу (ЖОФФ), на якій футбольні делегати з усієї області, а це 60 функціонерів, обрали нового голову Федерації, членів виконавчого комітету та затвердили плани розвитку футболу на Житомирщині.

Як повідомив "Журналу Житомира" голова федерації футболу Коростишівського району Янчевський О.В.:

«Є сили, які не хочуть змін на Житомирщині. Вони дестабілізують ситуацію і заважають піднятися з колін ЖОФФ. Наприклад, виконком прийняв рішення відновити дитячі ігри на призи клубу «Шкіряний м'яч». Районним федераціям футболу були розіслані дати і зони проведення ігор. Але обласне управління спорту і молоді в особі Панасюка рекомендує всім районним федераціям утриматися від формування команд».

Каже делегат Конференції 12 січня 2011 від федерації футболу Попільнянського району, президент федерації «Шкіряний м'яч» Коганов Вадим Феліксович:

«Я дуже пишаюся тим, що виконком ЖОФФ саме мені доручив відновити гри «Шкіряний м'яч». На жаль, це єдина область, де ось вже 5 років не проводиться такий прекрасний дитячий турнір. Тим більше, у мене є досвід в цьому. На базі 14-ї шклоли м. Житомира ми (клуб «Легіон ХХІ») створили футбольний спеціалізований клас, екіпірували його, і тепер наші діти вже багато років беруть участь у всеукраїнських змаганнях. Один тільки кубок Гордєєва чого вартий. Я входжу в ревізійну комісію, і ексголова ЖОФФ Чернявський О.П. зобов'язаний перед нами відзвітувати за останні 4 роки роботи. Замість цього він пішов на лікарняний, і, разом зі своїми Житомирських покровителями, дестабілізують обстановку.»

Говорить голова федерації футболу Бердичівського району президент клубу «Арсенал» Баранов Олег Анатолійович:

«До нас прийшов папір за підписом Чернявського О.П. з проханням направити делегатів 15 березня 2011 на Конференцію, де він хоче перед нами відзвітувати. Він навіть законів не знає. Конференція буває раз на 4 роки. І Конференція у нас вже пройшла 12 січня 2011 року в Житомирському обласному телецентрі. Чернявський О.П. не зволив туди прибути для звіту. Тепер нехай він відзвітує перед ревізійною комісією - куди поділися кошти, виділені ФФУ на проведення турніру "Шкіряний м'яч" і не тільки.»

Говорить голова федерації футболу Олевського району Харченко Андрій Миколайович:

«22 лютого до нас в район на звітно-виборну конференції районної федерації футболу приїхав новий голова ЖОФФ Коцюбко А.П., чого ми всі були здивовані і раді. До цього колишні голови ЖОФФ - Опанащук і Чернявський нас не відвідували жодного разу. У нас накопичилося багато питань і на всі ми отримали конструктивні відповіді від Олександра Петровича Коцюбко. Дякую голови Олевського району Дяченко Андрія Васильовича, котрий теж був присутній на нашій Конференції та пообіцяв, що цього року наш район буде представлений в чемпіонаті області. Традиції будуть збережені. На незаконну Конференцію, плановану А.П. Чернявським, ми не поїдемо. Питання про висунення наших делегатів навіть не піднімалося. Ми адже 12 січня вже провели лигитивной Конференцію, де обрали голову Житомирської обласної федерації футболу і намітили план розвитку футболу Житомирщини».

Каже Гордейчук В.В. - Голова федерації футбол міста Новоград-Волинський президент клубу «Звягель-750» - срібного призера Чемпіонату України 2010 р. Чемпіона Житомирської області 2010 р., Володар Суперкубка області 2010 р.:

«12 січня булі Демократичні вибори Голови і членів виконкому ЖОФФ. Це булі дійсно вибори, а не призначення. Треба А.П. Чернявському допустити, ревізійну комісію до бухгалтерський паперів, бо виникають питання. Формування двійніка федерації футболу та передача влади третім особам прізведе до руйнування її та занепад футболу на Житомирщині, а питання все одно залишаться.».


Прес-служба ЖОФФ
Поділитись

Новини по темі: