19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • МНС: На вихідних у Житомирі згорів приватний будинок та автомобіль BMW

МНС: На вихідних у Житомирі згорів приватний будинок та автомобіль BMW

  • 28 лютого, 2011 14:43
У суботу 26 лютого, близько першої години ночі, в Житомирі згорів автомобіль БМВ. Фахівці МНС припускають, що займання сталося через коротке замикання електропроводки.

Про це «Журналу Житомира» повідомили в прес-службі МНС України в Житомирській області.

Рятувальників викликав випадковий свідок. Пожежники втрутилися вчасно. Вогнем знищено лише моторний відсік.

Власник автомобіля на місці події до кінця роботи пожежних так і не з'явився.

У наступну добу в неділю, в Житомирі виникло загоряння в великому приватному будинку. Вогнем знищено дах, перекриття та пошкоджено домашні речі. Для боротьби з вогнем залучилися два бойові відділення вогнеборців на чолі з начальником варти однієї з пожежних частин Житомира.

Всього, за минулий тиждень на території області сталося 15 випадків травматизму, в результаті яких 10 осіб загинули і 8 травмовані.

25 лютого в с. Заріччя Овруцького району в результаті переохолодження загинула 23-річна жінка, а у м. Малин з необережності впав зі сходів, яка вела з майданчика п'ятого поверху на дах будинку, і загинув 38-річний чоловік.

За один лише день, 26 лютого, в опікове відділення обласної лікарні госпіталізовано двох немовлят із с. Черемошне Житомирського району та з Коростишева, і 33-річну мешканку з Житомира. У всіх випадково збігся діагноз: опік окропом рук і обличчя.
Поділитись

Новини по темі: