29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • З центральних житомирських вулиць планують прибрати всі маршрутки

З центральних житомирських вулиць планують прибрати всі маршрутки

  • 20 січня, 2011 1:50
Влада Житомира плануює забрати маршрутки з центральних вулиць міста і перевести їх на периферію.

Про це Володимир Дебой вчора розповів під час прямого ефіру на радіостанції Житомирська хвиля. А відродження трамвайно-тролейбусного ДЕПО - одна з його пріоритетних завдань.

 - Коли буде досить комунального транспорту на маршрутах, тоді маршрутки, дублюючі цей транспорт, ми переведемо на периферію, - говорить Дебой.

Така периферія, за словами мера міста - це зручне сполучення з центром. Підприємці, що працюють на маршрутах, не залишаться на вулиці. Мер гарантує, що роботи буде достатньо.

Минулої влади не вдалося до кінця провести аналогічну реформу. Тоді чиновники ремствували на те, що не було належної підтримки обласного керівництва. Зараз провести таку реформу меру буде легше.

У Житомирі існує 29 маршрутів, працює 48 перевізників, з них 5 приватних підприємств, - повідомляє управління транспорту Житомирської міської ради.

Нагадаємо, в липні 2010 року відповідно до рішення виконкому Житомирської міської ради, всі тролейбуси з депо № 2 були передані на обслуговування в депо № 1. А приміщення у другому депо, які не експлуатувалися, були «законсервовані».
Поділитись

Новини по темі: