25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • До Дня Соборності України в Житомирі організовують «Живий ланцюг» від Універмагу до пам'ятника Шевченка

До Дня Соборності України в Житомирі організовують «Живий ланцюг» від Універмагу до пам'ятника Шевченка

  • 8 січня, 2011 14:01
У суботу 22 січня, в Житомирі відбудеться акція "Живий ланцюг" до Дня Соборності України.

Як повідомили «Журналу Житомира» організатори заходу, акція стартує о 10:30 біля Центрального Універмагу на перехресті вулиць Московської і Київської.

 - Беручи приклад "Живого ланцюга" між двома містами, Києвом і Львовом 22 січня 1990 року, закликаю житомирян прийти на акцію на захист української мови, культури, традицій, 22 січня 2011 року до ЦУМу і взяти участь у флеш-мобі "Живий ланцюг" до Дня Соборності України. Ланцюг розтягнеться центральними вулицями від ЦУМу до пам'ятника Тараса Шевченка. Я закликаю громадські організації та політичні партії приєднатися до "Живого ланцюга" забути про амбіції і йти до Шевченка, а не від Шевченка. - Говорить Руслан Коцюбинський, координатор СНУ Житомирщини.

Організатори рекомендують учасникам акції вивчити тексти пісень: «Чуєш, сурми грають», «Лента за лентою», «Гей у лузі червона калина похилилася».

Якщо Ви бажаєте безпосередньо долучитися до організації акції "Живий ланцюг", то можете стати волонтером. Телефонуйте за номером 067-99-00-432 або 063-812-3432.
Поділитись

Новини по темі: