19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • «Житомирські ласощі» у лютому затвердять договір про злиття з «Будстайл-XXI»

«Житомирські ласощі» у лютому затвердять договір про злиття з «Будстайл-XXI»

  • 5 січня, 2011 13:53
Акціонери ЗАТ «Житомирські ласощі» на позачергових зборах 26 лютого 2011 року мають намір затвердити договір про злиття компанії з ТОВ «Будстайл-XXI».

Відповідне оголошення про збори акціонерів розміщено ліквідаційною комісією ЗАТ «Житомирські ласощі» в газеті «Урядовий кур'єр» від 5 січня 2010 року.

Серед питань порядку денного також затвердження ліквідаційного балансу ЗАТ «Житомирські ласощі», затвердження висновку аудитора щодо повноти та достовірності акту передачі, затвердження акту передачі.

Нагадаємо, в листопаді 2010 року ЗАТ «Житомирські ласощі», один з великих українських виробників кондитерської продукції (Житомир), оголосило про припинення діяльності шляхом злиття з ТОВ «Будстайл-XXI» та створення товариства з додатковою відповідальністю.

Відповідне рішення було прийнято на загальних зборах акціонерів, яке відбулося 20 листопада 2010 року. Встановлено термін для заяви претензій кредиторами - два місяці з дня оголошення про припинення діяльності.

Варто відзначити, що бойовики «Флагман-1» за мовчазної згоди житомирської міліції не пропустили для участі в Зборах акціонерів «Житомирських ласощів» представників власників компанії - Delta Capital SA, яка володіє 95% акцій ЗАТ.

ДОВІДКА: Кондитерська фабрика "Житомирські ласощі" (створена в 1944 році) - один з найбільших виробників кондитерської продукції в Україні. На фабриці виробляється більше 227 видів продукції.
Поділитись

Новини по темі: