19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Сьогодні Журналу Житомира виповнилося 5 років

  • 25 грудня, 2010 17:50
Сьогодні, 25 грудня 2010 року, житомирський інтернет-портал «Журнал Житомира» відзначає свій перший невеликий ювілей.

Рівно 5 років тому був запущений міський блог Zhitomir City Journal, який надалі переріс у житомирський портал «Журнал Житомира».

Нагадаємо, що в перший рік свого існування, ЖЖ завоював популярність серед житомирян, ставши найвідвідуванішим сайтом у Житомирнеті й до цих пір утримує лідируючі позиції в регіоні.

 - Ми розвиваємося, ми не стоїмо на місці. За п'ять років існування ресурсу пріоритети залишилися колишні - надання оперативної та достовірної інформації про події у Житомирі та в області, - говорить керівник проекту Тетяна Зірка.

На сьогоднішній день, ЖЖ довів денну аудиторію ресурсу до 11 тисяч відвідувачів і за прогнозами, з початком нового року ця цифра буде рости.

За останній рік до вже наявних проектів і функціональним можливостям ресурсу додалися нові: блоги користувачів, мобільна версія сайту, а також безкоштовний додаток для користувачів мультимедійних смартфонів Nokia.

 - Журнал Житомира підтримує ініціативи активних житомирян. Користувачами сайту був створений Велоклуб - velo.zhzh.info, учасники якого виступають за туризм і здоровий спосіб життя. В квітні цього року форумчани змогли впорядкувати занедбаний сквер у центрі міста. Щорічно користувачі сайту збиратимуться на організоване прибирання міста від сміття. Спасибі за небайдужість, - підбила підсумок Тетяна Зірка.

ДОВІДКА: Портал «Журнал Житомира» належить компанії Zhitomir City Journal, якій також належать інтернет-проекти ФОТО Житомир, АВТО Житомир, БІЗНЕС Житомир, РОБОТА в Житомирі, Клуб батьків Підростаємо та Журнал знайомств.
Поділитись

Новини по темі: