20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

В Житомирі півсотні помічників Св. Миколая влаштували парад. ФОТО.ВІДЕО

  • 18 грудня, 2010 16:45
Незвичайний парад пройшов сьогодні, 18 грудня у Житомирі. Півсотні молодих людей, вдягнені у червоні шапочки, шарфики та зі скриньками для збору грошей пройшли вулицями міста. Колона волонтерів пройшла від Комерційного технікуму по вулиці Київській, через Михайлівську до ялинки на майдані Корольова.
Молоді люди скандували «Подаруймо дітям свято» та «В день святого Миколая благодійність процвітає» і закликали перехожих приєднатись до збору коштів для потреб житомирських дитячих будинків.

Як вже повідомляв «Журнал Житомира», цими вихідними (18 і 19 грудня ) у Житомирі проходить благодійна Акція «Святий Миколай збирає подарунки». Протягом двох днів житомиряни можуть передати іграшки, книжки, канцтовари і гроші для потреб вихованців дитячих будинків у Житомирі. Зробити це можна за адресою: вул. Київська, 65, кв. 47 (тел. 067-77-32-407, Дмитро Ткачук).

За словами Юлії Пучич, координатора благодійної ініціативи «Світло Серця» - «Ця ініціатива відрізняється від всього того позування перед камерами, яке звикли робити політики і бізнесмени у цей день. Активна житомирська молодь робить справжнє свято для дітей».
Акція продовжиться ще завтра, після чого всі зібрані та закуплені речі будуть передані до дитячих будинків міста Житомира.

Довідково
: Всеукраїнський благодійний проект «Святий Миколай збирає подарунки» - зародився в 2008 році в м.Одеса. За два роки набув всеукраїнського масштабу і вже в 2009 його підтримали 14 ініціативних груп в різних регіонах України. В Житомирі реалізовується з 2009 року.

Про підсумки та звіт минулорічного проекту:
http://www.dem-alliance.org/main/rn/120/news/1171/
http://www.dem-alliance.org/main/rn/120/news/1190/

Помічники Святого Миколая у Житомирі

Координатор волонтерів Юлія Пучич

Парад волонтерів у Житомирі

Волонтери акції

Волонтери біля Житомирської міської ради

Волонтери і діти біля житомирської ялинки

Помічникм Святого Миколая за роботою

Поділитись

Новини по темі: