25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Заворушення у Верховній Раді. На ношах винесли кілька людей. ВІДЕО

Заворушення у Верховній Раді. На ношах винесли кілька людей. ВІДЕО

  • 17 грудня, 2010 1:10
Вчора ввечері близько 19-10 у Верховній Раді України відбулася бійка між депутатами фракцій Партії регіонів і БЮТ-Батьківщина.

Близько 30 народних депутатів від ПР увірвалися до президії парламенту, після чого зав'язалася бійка між ними і депутатами фракції БЮТ-Батьківщина.

Парламентарії з більшості, зокрема Олександр Волков, Олег Царьов, Владислав Забарський і Ельбрус Тедеєв силовим шляхом змусили депутатів з фракції Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина покинути президію.

Регіонали також викидають з президії стільці, якими були заблоковані двері.

Крім того, вони намагаються зламати двері входу до сесійної зали, які були заблоковані зсередини бютівцями.

Нагадаємо, сьогодні бютівці заблокували парламентську трибуну, вимагають припинити репресії щодо опозиції.

15 грудня Тимошенко повідомила про порушення Генеральною прокуратурою проти неї справи за підозрою в нецільовому використанні коштів від продажу квот на викиди парникових газів.

Тоді ж прес-служба Генпрокуратури повідомила, що з Тимошенко взяли підписку про невиїзд, підтвердивши слова лідера Батьківщини про порушення проти неї кримінальної справу за частиною 3 статті 365 (перевищення влади, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу.


Бютівець Волинець отримав травму черепа. Бондаренко зламали руку

Депутат фракції БЮТ-Батьківщина Михайло Волинець в результаті бійки в президії парламенту одержав травму черепа. Крім того, травму отримав і його колега по фракції Володимир Бондаренко. Йому зламали руку.

Волинець повідомив, що один з депутатів фракції Партії регіонів, прізвище якого він не знає, під час штурму президії парламенту підняв стілець, яким був заблокований вхід у президію, і кинув його в голову Волинцю.

"Я стояв збоку, і депутат з Партії регіонів у чорному светрі, високий, вдарив мене кілька разів по обличчю, підняв стілець важкий і вдарив мене по голові зверху, десь з метрової висоти. І ось у мене була розбита голова", - сказав парламентарій.

Він показав представниками ЗМІ рану на голові вище правої скроні, з якої сочилася кров.

Депутат додав, що також у нього пошкоджена щелепа.

"Ось тут я не відчуваю зубів, тому що можу стискати їх тільки з протилежного боку", - додав він.

При цьому колеги по фракції повідомили, що вже викликали "швидку допомогу".

За словами Волинця, цей депутат фракції Партії регіонів "жорстоко бив і інших депутатів".

Представник прес-служби фракції БЮТБ повідомив журналістам, що, крім Волинця, травму отримав і депутат Володимир Бондаренко.

Цьому парламентарія під час бійки зламали руку в зап'ясті.

Обох депутатів з Ради забрала швидка допомога.

У сесійній залі продовжують перебувати депутати і фракції Партії регіонів і фракції БЮТ-Батьківщина. При цьому "регіонали" відтіснили "бютівців" від трибуни і президії.

Депутати фракції БЮТ-Батьківщина знімали бійку на камери мобільних телефонів.

Поділитись

Новини по темі: