29 березня, 2024
Ми в соцмережах

В Житомирі зміниться маршрут традиційної святкової ходи

  • 11 вересня, 2008 17:28
Формат відзначення Дня міста в Житомирі буде дещо відрізнятися від звичного, але свято від цього не програє. Так вважають в керівництві міської ради, а жителям і гостям обласного центра доведеться в цьому переконуватися особисто.

Як повідомили "Журналу Житомира" основна відмінність – зміна маршруту традиційної святкової ходи. Цієї суботи вона рухатиметься від майдану Корольова до парку культури і відпочинку імені Гагаріна. Очолять її почесні громадяни Житомира, а до складу увійдуть виключно творчі колективи. З-поміж численних заходів святкування є кілька довгоочікуваних:

«12 вересня у нас відбудеться відкриття вулиці Московської, з нагородженням тих, хто брав участь в реконструкції цієї ділянки. І об 11-ій годині буде вручення ордерів на житло, будинок на вулиці Народицькій, 20», – розповів начальник управління культури міської ради Віктор Балюрко.

Завдяки спонсорам свята житомиряни не залишаться без концертів та феєрверків розповідає радіо «Житомирська хвиля».

Заступник міського голови Олег Старинець запевняє: «Хто б куди не пішов, в кожному районі, кожний майданчик не буде пустувати – це вже стало доброю традицією».

Крім того, чиновники запевняють – комунальні служби до проведення і наслідків свята готові. В місті будуть розміщені додаткові урни для сміття, щоправда, скільки їх буде – залишається таємницею. Кажуть, що зазвичай після свят їх на вулицях залишається значно менше, ніж розставляється. Деякі підприємливі житомиряни в такий спосіб роблять собі додаткові подарунки.
Поділитись

Новини по темі: