19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Регіони звинуватили комуністів в проституції... політичній

  • 25 липня, 2008 12:40

Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко заявив про те, що Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко пообіцяла віддати комуністам Харківський «Турбоатом», два ремонтні заводи газотурбінних двигунів, «Зарямашинопроєкт», а також Госькомлесхоз за те, щоб вони не голосували за відставку Кабміну, - повідомляє Ліга з посиланням на РБК.

За словами нардепа, Партія регіонів підготувала звернення до Президента України Віктора Ющенка з проханням відреагувати на цей факт політичної корупції.
 
Крім того, Колесніченко звинуватив Компартію в «політичній проституції».
Він нагадав, що КПУ вже не вперше голосує синхронно з БЮТ. Він пригадав 8 голосів, які КПУ віддала за ухвалення бюджету Тимошенко, «що дало їй можливість продемонструвати президентові і НУ-НС, що вона і без них може проводити результативні голосування».
 
Також депутат пригадав голосування КПУ про проведення дострокових виборів мера Києва і Київради, коли їх голоси були ключовими, «а через 2 дні після цього голосування з'явилася відома ухвала Кабміну з вказівкою включити в список для продажу «Львовобленерго», яке, по словах Колесніченко, цікавить «спонсора КПУ» Костянтина Грігорішина.
 
Нагадаємо, 23 липня Кабмін призначив житомирянина, народного депутата від КПУ Миколу Тимошенко головою Державного комітету лісового господарства України.
Поділитись

Новини по темі: