29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Симоненко в Житомирі подякував Тимошенко за підтримку

  • 24 липня, 2008 13:10

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко вважає, що заяви прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко про збереження пільгового оподаткування сільгоспвиробників є підтримкою позиції КПУ в цьому питанні.

Про це П.Симоненко заявив на прес-конференції в Житомирі.

«Це - наша позиція, і ми неодноразово виступали публічно і вимагали від уряду Тимошенко у жодному випадку не знімати пільгу, по якій податок на додану вартість залишався на селі», - сказав лідер комуністів.
 
По словах Симоненко, ця додаткова пільга була відмінена для вирівнювання можливостей українського товаровиробника із закордонним, що привело б до знищення вітчизняного товаровиробника.
 
«Тому фракція комуністів у ВР не голосувала жодного разу за пропозиції, які мали відношення до програми ВТО (а це програма ВТО) і вимагала від уряду терміново переглянути свої позиції, і якщо уряд заявляє, що він підтримує позицію комуністів, то ми тільки будемо вдячні, тому що це перш за все підтримка нашого селянина», - цитує його слова УНІАН.
 
Нагадаємо, прем'єр-міністр України Тимошенко 23 липня на засіданні КМУ заявила про намір уряду зберегти пільгове кредитування для сільгоспвиробників.
Поділитись

Новини по темі: