27 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Валерій Харчишин повідав про молодість в Житомирі

  • 3 липня, 2008 14:57

Журнал "Фокус" провів дослідження "Дивлячись із стратосфери", про те як відомі люди країни розглядають рідні міста з висоти свого нинішнього положення, пише Ольга Циганкова.

На прохання журналу, житомирянин Валерій Харчишин розповів про найкрасивіші місця Житомира і пригадав декілька моментів своєї молодості.
 
1. На Старому бульварі я проводив весь свій вільний час: зелено, красиво і пішохідно. Ми з друзями за пивом обговорювали чий-небудь новий альбом, тут же зароджувалася ідея групи: якось самі собою у нас в руках опинилися інструменти.
 
 2. Пішохідний міст через річку. З нього можна поплювати, подумати і повернути у бік Літньої естради – «черепашки».
 
 3. Літня естрада. Тут ми проводили і ночі. Тут в 1996 році відбувся наш перший концерт.
 
4. Будинок Правосуддя (колишній обком КПРС) – красива сталінська будівля. Коли я працював в хоровій капелі «Орея», нам належав 4-й поверх. Тут же були і перші репетиції групи «Друга ріка». За обкомом є скверик, де ми часто відпочивали до або після репетицій. У цій же будівлі була камера попереднього слідства, де сидів Онопрієнко. І коли ми репетирували, то бачили, як цього дядька привозили і відвозили.
 
 5. Гідропарк і Корбутівка: з цих місць почалося моє знайомство з Житомиром, коли я сюди в 89-му приїхав з свого рідного міста Любара.
Поділитись

Новини по темі: