29 березня, 2024
Ми в соцмережах

До Києва їде Queen!

  • 2 липня, 2008 13:57

На офіційному сайті групи Queen з'явилася інформація про те, що їх європейське турне сумісне з Полом Роджерсом відкриється... у Києві — безкоштовним для глядачів
концертом в середині вересня.

Перші думки, які виникли напередодні "дива", — Віктор Пінчук знову вирішив порадувати українців концертом світового рівня, пише газета Сьогодні.
 
Але джерело, наближене до Фонду Пінчука, завірило, що групу привозять не вони, але "думками ми в правильному напрямі". Мов, якщо не Пінчук, значить — його дружина Олена Франчук і її Фонд АНТИСНІД, який вже порадував приїздом сера Елтона Джона.
У прес-службі Фонду Олени Франчук інформацію ані підтвердили, ані спростували: "Ми не можемо апелювати чутками, на сьогодні фактів немає. Можливостей ніяких не виключаємо — для нас відкриті всі шляхи. Можливо, до серпня щось стане відомо. Можемо тільки точно сказати, що з осені починається нова
інформаційна кампанія...", — відповіли в прес –службе фонду.
 
Цікаво, що на сайті російського фан-клубу QueenRocks.Ru вже опублікована інформація про те, що концерт відбудеться 12 вересня і проводиться "фондом АНТИСНІД, засновником якого є Олена Франчук — дочка екс-президента Леоніда Кучми і дружина Віктора Пінчука...".
Російський Фан-Клуб Queen обіцяє фанатам організувати запрошення у фан-зону, і повідомляє про те, що тур відкриється не в Києві, а в Москві двома концертами 15 і 16 вересня (на думку росіян український добродійний концерт буде проведений поза туром).
 
"Я звичайно не хотів  коментувати щось до появи офіційних прес-релізів і заяв з боку Фонду АНТИСНІД або Queen, але інформація як новина на їх сайті вже є. І російські фани вже активно готуються до концерту в Києві!", — розповів  керівник QueenRocks.Ru Алан Маршалл. Що ж, українцям теж самий час готуватися до нового надзвичайного шоу!
Нагадаємо, що 15 червня в Києві на Майдані Незалежності відбувся концерт британського музиканта сера Пола Маккартні.
Поділитись

Новини по темі: