29 березня, 2024
Ми в соцмережах

В Житомирі затримали банду з шести юнаків

  • 10 червня, 2008 18:29
Фатальною жінкою стала 21-річна житомирянка Ірина. Вона познайомилась з 32-річним Антоном, який мав значний досвід у кримінальному світі. Адже майже 9 років свого життя він провів у місцях позбавлення волі, причому вперше потрапив на лаву підсудних у 18-річному віці.

Маючи такого товариша, молода жінка вирішила, що може збагатитись за його допомогою та запропонувала вчинити напад на їх 31-річного знайомого. До себе у спільники кримінальна пара запросила ще 24-річного житомирянина та березневого вечора вирушили до місця проживання майбутньої жертви.

Відчинивши двері гостям, потерпілий не уявляв, що натрапив на великі неприємності. Чоловіки заштовхали його до помешкання та почали наносити численні удари, вимагаючи гроші. Зрештою, господар віддав нападникам 76 гривень та дві пляшки вина – все, що на той час у нього було. Така здобич видалась трійці розбійників мізерною, а тому, приставивши до горла чоловіка ніж та погрожуючи розправою, вони стали вимагати у нього передачі наступного дня коштів в сумі 200 доларів США, на що той змушений був погодитися.

Ще через декілька днів ця ж компанія розпивала спиртні напої в помешканні 25-річного Анатолія. Помітивши, що господар залишив без нагляду мобільний телефон, Антон вирішив його привласнити, що й успішно зробив. А згодом компанія опинилась на території одного з міських кладовищ. Вони вирішили, що кращого місця для відпочинку не знайти, тим більше, що й спиртне стало необхідним його атрибутом. До старих знайомих приєдналися 21-річний Михайло та його 17-річна подруга Оксана.

Ось тут Ірина знову вирішила випробували свою владу над чоловіками. Згадавши, що Анатолій нещодавно отримав заробітну платню, запропонувала друзям пограбувати його, коли той приєднається до застілля. Чоловіки „не змогли дамі відмовити”. Михайло пояснив неповнолітній Оксані, що вона повинна приєднатись до спільних дій, щоб „стати своєю” та переконав у безкарності її дій. Дочекавшись своєї жертви, зловмисники здійснили напад. Жорстоко побивши свого товариша, вони відібрали у нього банківські картки, документи та особисті речі. Вимагаючи у потерпілого вказати ПІН-коди банківських карток, компанія продовжила над ним знущання з особливою жорстокістю, причому активну участь в цьому брала Ірина та Оксана...

Працівники карного розшуку Богунського райвідділу міліції м. Житомира затримали усіх учасників злочинів, їх було заарештовано. Кожному, залежно від участі, пред’явлено звинувачення у вчиненні розбійного нападу, вимаганні, крадіжках, викраденні документів, збуті майна, здобутого злочинним шляхом. А за втягнення неповнолітньої у злочинну діяльність понесе відповідальність Михайло, який того дня привів дівчину до зловісної компанії та заохотив прийняти участь у нападі.

Розслідування за усіма фактами завершено, справу направлено до суду. Ось так владні амбіції фатальної жінки привели до лави підсудних шестеро молодих людей.
Поділитись

Новини по темі: