20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

В Житомирі затримали крадійку мобільних телефонів

  • 27 травня, 2008 19:23
Вчора, близько 16.00 в Житомирі на перехресті вулиць Хлібної-Київської, прямо на зупинці в натовпі очікуючих на маршрутку розігралась дивна сцена: хлопчина і дорослий чоловік міцно тримають рудоволосу жінку.

Та видається випившою, неохайно вдягнена, з переляканим обличчям. Щось говорить, намагається вирватись. Поруч з ними стоїть інша дівчина, - чимось пригнічена, але налаштована рішуче. Як з’ясувалось – вона потерпіла – 19-річна студентка на ім’я Олександра. Всього декілька секунд назад рудоволоса намагалась витягнути з її сумки мобільний телефон, пише "ПроЖитомирЪ".

- Я з товаришем їхала маршруткою, - розповіла Олександра, - слухала музику з мобільного. Раптом зник звук. Я одразу потягнулась за телефоном аби з’ясувати що сталось, але... його вже не було в кишені. Зате помітила, як якась жінка відпускає провід від моїх наушників і я схопила її за руку. На щастя в салоні опинився чоловік, мабуть працівник правоохоронних органів. Він теж помітив що сталось, затримав крадійку і викликав міліцію.

Тим часом затримана жінка стояла прикованою наручниками до одного з патрульних. Поки працівник ППС з’ясовував у потерпілої подробиці справи, підозрювана «строила глазки» його колезі, курила і, здавалось, зовсім не переживала. Така легковажна поведінка як мінімум дивувала.

- Я нічого не знаю і не брала ніякого телефону, - заперечила рудоволоса всі звинувачення.

Відповідь була нахабною і цинічною. Але вже за декілька хвилин спілкування Ірина (так її звали) змінила свій тон. Вона жалілась на важку долю, про те, що вона сама і допомогти нікому. Слізними «чесними» очима дивилась у вічі і говорила що потрібно ставити на ноги шестирічного сина. Чоловік загинув минулого року під колесами маршрутки, батьки теж померли, а друзів не лишилось.

Як виявилось, в цій історії є й інша сторона медалі. За словами співробітника ППС затриману Ірину не один раз помічали в оточенні циган, які промишляли в міському транспорті Житомира. От тільки жодного разу її не могли зловити «на гарячому». А в останній час займалась тим же. Лише сама, точніше – прикриваючись сином. Жінка з дитиною не викликає підозр, зручно.

І ось вперше вона таки попалась.

Що з Іриною та її сином буде далі – має вирішувати суд. Відомо тільки, що постраждала налаштована писати заяву в міліцію
Поділитись

Новини по темі: