13 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • K-pop у Житомирі: близько 70-ти підлітків змагались в танцювальному батлі

K-pop у Житомирі: близько 70-ти підлітків змагались в танцювальному батлі

  • Фото: ЖМР
  • 8 жовтня, 2023 14:23

 Біля Мистецьких воріт відбувся танцювальний захід «K-pop Random Dance». Участь взяло близько 70-ти підлітків від 12 років і старші – вихованці k-pop кавер-груп при міському культорно-спортивному центрі «eMotion» та «Thunderous», повідомляє пресслужба ЖМР.

"Підлітки створили креативну програму заходу: вони танцювали під рандомні k-pop пісні, потім під конкретні гурти, також імпровізували під виконавців інших жанрів, а завершили захід виступами зі своїми командами. 

Ідея належить лідерці групи «Thunderous» Вікторії:

«Ми дуже любимо організовувати такі заходи – так ми знайомимось між собою, демонструємо, що знаємо та вміємо. Кожен з нас унікальний, а тут можемо показати себе».

Танцюристи привертали до себе увагу: житомиряни підходили, цікавилися, фотографували.

«Зараз цей стиль набирає популярності. Наше місто – не виняток. У нас дуже багато дівчат та хлопців, які захоплюються танцями в стилі «k-pop». Радує, що діти продовжують бути ініціативними та творчими. Вони займаються справою, до якої прагне їхня душа, а також наповнюють своє дитинство гарними враженнями. Сподіваюся, у майбутньому зможемо частіше влаштовувати такі заходи», – сказала директорка міського культурного-спортивного центру міської ради Оксана Крук.

Поділитись

Новини по темі: