29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Житомирське «Полісся» підписало досвідченого нападника та двох воротарів

  • 19 січня, 2022 14:19
До складу житомирського "Полісся" приєднався 29-річний нападник Пилип Будківський. Футболіст підписав із "вовками" контракт терміном на півтора роки.

Футболіст в коментарі клубній пресслужбі розповів, що найбільше йому сподобалось в "Поліссі" - це бажання керівництва клубу побудувати серйозну та боєздатну команду. 
 

"Я засумував вже за футболом і потрапив в ту команду, де багатьох хлопців знаю. Приємно знаходитись тут і адаптація проходить значно швидше. Тут президент з великими амбіціями, він будує великий проєкт. Є амбіції вийти в Прем’єр-лігу і хочеться, звісно, допомогти команді. Для цього я прийшов і дай бог, щоб в нас це вийшло. З Владом Огірею і з Андрієм Гітченком спілкувались, здзвонювались. Вони говорили, що тут все добре, якщо буде пропозиція, то можна сміливо погоджуватись", - розповів Пилип Будківський.


Будківський до грудня 2021 року грав за чернігівську "Десну". В цьому сезоні в 19 матчів у всіх турнірах він забив один гол і віддав дві результативні передачі.
 


Також до лав футбольного клубу "Полісся" приєднались воротарі Олег Кудрик та Артем Поспєлов.

Олег Кудрик - вихованець ФК "Львів". У професійній кар’єрі виступав за ФК "Шахтар", львівські "Карпати" та "Маріуполь". Його контракт розрахований до травня 2023 року.



Артем Поспєлов народився у Бердичеві і є вихованцем молодіжної академії донецького "Шахтаря". У професійній кар’єрі грав за ФК "Маріуполь" та ФК "Авангард".

Голкіпер підписав з "Поліссям" контракт до листопада 2024 року.

Поділитись

Новини по темі: