29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Загадкова смерть бізнеследі з Бердичева: рідні вимагають провести нові експертизи

Загадкова смерть бізнеследі з Бердичева: рідні вимагають провести нові експертизи

  • 19 січня, 2022 8:40
Бердичівлянка Тетяна Холодна 11 січня поїхала у відрядження та зникла. Чоловік звернувся в поліцію того ж дня: уявити, що любляча дружина і мама двох дітей могла "загуляти" – було неможливо. А за кілька днів молоду жінку знайшли мертвою у лісі, за 70 км від дому.

У поліції вважають, що сталося самогубство, проте родичі переконані, що це не так – тим більше, що останній дзвінок Тетяни був на 102, пише "Обозреватель".
 

Чотири дні пекла


33-річна Тетяна Холодна жила у Бердичеві зі своєю родиною. Вона була директоркою філії компанії "Мікрокредит" у Житомирській області11 січня зібралася у відрядження. Спочатку доїхала до Житомира та з автовокзалу об 11:30 зателефонувала до чоловіка Олександра: розповіла, що вже сіла в автобус на Олевськ, щоб доїхати до Новограда-Волинського. Але вже за 20 кілометрів дороги несподівано вийшла на зупинці.

Водій автобуса розповів, що у Березівці вийшли дві пасажирки, одна з них – Тетяна. Він запам'ятав струнку, в норковому кожушку жінку. Чому вона вийшла, не доїхавши до потрібного місця, – невідомо, але конфліктної ситуації в автобусі нібито не було.

А вже близько 17 години чоловік Тетяни зателефонував у поліцію і повідомив про зникнення дружини. Вона не відповідала на дзвінки, а в офісі компанії в Новограді-Волинському сказали, що вона до них не доїхала.

Пошуки організували друзі та рідні зниклої жінки: виїжджали машинами, прочісували територію. А через чотири дні, які стали пеклом для її близьких, Тетяну Холодну знайшли мертвою у лісі.


 

"Місце смерті – буквально за двісті метрів від автодороги Київ – Чоп, за кілометр від військового містечка. Жінка висіла на чорному шарфі, весь одяг був на ній. На місці знайшли її iPhone, сумку з банківськими картками та трохи готівки", – розповіли у місцевій поліції.

 

Останній дзвінок – до поліції


Все це вкладалося в попередню версію правоохоронців про самогубство, а проведена судмедекспертиза також дійшла такого висновку. Проте друзі та родичі із цим категорично не згодні.

Вікторія Яблонська була кумою Тетяни, хрестила її сина – жінки були знайомі 12 років. Разом вони розпочинали кар'єру – із кредитного консультанта, по суті – з нуля. Через роки Холодна стала регіональним менеджером компанії.


 

"Ця на вигляд тендітна жінка була успішною, завжди добивалася свого, як кажуть – сталева леді. А що стосується сім'ї – мама-квочка: вона б видряпала очі за чоловіка та двох дітей", – розповіла Вікторія.


Те, що відбувається, Вікторія називає "шапіто". За її словами, у результати проведеної за годину-дві експертизи ніхто з друзів та родичів Тетяни не вірить. Останні звернулися до правоохоронних органів із заявою про проведення додаткових досліджень.

Люди злі на поліцію, кажуть, що вона не вела нормальних пошуків, а тіло Тетяни знайшли не правоохоронці, а сестра куми Тетяни із чоловіком. Також, за словами близьких, останні три дзвінки з телефону жінки були кумі, матері та на 102. Те, що Тетяна Холодна перед смертю дзвонила в поліцію, дало ще більше підстав її друзям та близьким сумніватися у її самогубстві.
 

"Також не було жодного сенсу їхати з Бердичева 70 кілометрів, щоб повіситися в лісі. Та й уявити, що Таня залишить чоловіка та двох дітей – теж ніяк не можна. Вранці того дня вона відвезла на санчатах синочка до дитячого садка. За словами її чоловіка, вони по дорозі дуріли, сміялися, фотографувалися. Все було як завжди! А потім вона поїхала у відрядження", – каже подруга.




За словами колег Тетяни, молода жінка "сиділа на пігулках": "Не подумайте нічого поганого, вона підтримувала себе, намагалася не нервувати, адже робота не з легких". Також Тетяна нібито везла із собою чималу суму грошей, проте після смерті у сумці знайшли "копійки".
 

Дивні кредити


У поліції Житомирської області продовжують розслідування та перевіряють інформацію про можливі борги.

У Єдиному реєстрі судових рішень є інформація, що раніше з Тетяною та її чоловіком судився "Універсал банк". Сума заборгованості за кредитом становила майже 26 тисяч доларів (близько 730 тис. грн). У 2019 році Бердичівський міськрайонний суд ухвалив стягнути ці гроші.



Як повідомляє "Обозреватель", станом на сьогодні ні Олександра, ні Тетяни немає в реєстрі боржників, можливо, вони все вже виплатили. Але банк міг і не звертатися до виконавчої служби, а діяти своїми методами.

Одна з подруг жінки розповіла, що останнім часом Тетяна нібито брала кредити. Щоправда, навіщо і про які суми йдеться – не знає.

Якою б не була причина смерті Тетяни Холодної, без мами тепер зростатимуть двоє дітей: доньці Діані 11 років, а синові Денису – лише п'ять. Проте друзі та родичі хочуть дізнатися, що ж насправді сталося.
Поділитись

Новини по темі: