19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі почали поширювати дезінформацію про маніяка-вбивцю

  • 16 січня, 2022 19:59
Голова Житомирської громадської організації "Молода гвардія" Роман Кучер почав розповсюджувати в соцмережах дезінформацію, нібито в Житомирі завівся маніяк.
"УВАГА ВСІМ! Особливо жінкам, дівчатам та дівчаткам. Сьогодні мав приватну розмову зі співробітником поліції. За останні тижні зникло велика кількість людей, переважно жіночої статі. На мою думку, в Житомирській області зявився психічно-хворий маніяк! Забезпечте власну безпеку, уникайте малолюдних та темних місць. Наша безпека, життя та здоров'я виключно в наших руках! Дякую за поширення та підтримку!", - написав Кучер в фейсбук і відключив коментарі.

Повідомити, хто насправді з поліції йому повідомив про зникнення "великої кількості людей" в Житомирі, Роман відмовився.

Варто зазначити, в минулому році, Роман Кучер розповсюджував в соцмережах фейки про коронавірус і вакцинацію, мабуть, з метою дестабілізації ситуації в Житомирі і області.

Нагадаємо, Статтею 173-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення за поширення неправдивих чуток, що можуть викликати паніку серед населення передбачена відповідальність у вигляді штрафу або виправні роботи.

Поділитись

Новини по темі: