29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На житомирянина, який розбив каменем скло патрульного автомобіля, відкрили кримінальну справу

На житомирянина, який розбив каменем скло патрульного автомобіля, відкрили кримінальну справу

  • 12 січня, 2022 15:41
У Житомирі днями патрульні зупинили автомобіль Toyota за порушення правил дорожнього руху. Поки поліцейські складали протокол на водійку, пасажир автомобіля кинув камінь в автівку патрульних. За цю витівку на житомирянина відкрили кримінальну справу.

Про це "Журналу Житомира" повідомили в Житомирській обласній прокуратурі.
 

"Слідством установлено, що 68-річний житомирянин 08.01.2022, близько першої години ночі, перебуваючи на одній з центральних вулиць поблизу патрульного авто, кинув камінець у лобове скло службового автомобіля та розбив його. Так агресивно чоловік відреагував на дії патрульних, а саме, складання адмінпротоколу стосовно доньки, яка керувала його авто у стані алкогольного сп’яніння", - йдеться у повідомленні.


Чоловікові загрожує покарання – штраф від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.

Крім цього, стосовно 29-річної доньки за адміністративне правопорушення складено протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння). 

За таке адмінпорушення також передбачений штраф у розмірі 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.
Поділитись

Новини по темі: