19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області поліцейські по дорозі на місце злочину затримали крадія

У Житомирській області поліцейські по дорозі на місце злочину затримали крадія

  • 28 грудня, 2021 16:29
В Овруцькій громаді на Житомирщині поліцейські викрили підозрюваного у крадіжці по дорозі до місця її скоєння. Під час перевірки з'ясувалось, що чоловік скоїв ще одну крадіжку. Про це інформує ГУ Нацполіції у Житомирській області.
 

"До відділу поліції №1 (м. Овруч) Коростенського РУП надійшло повідомлення від 37-річного містянина про крадіжку з його автомобіля. Заявник розповів, що залишив свій Kia Ceed на нетривалий час на околиці с. Гладковичі. Щоправда, не перевірив, чи замкнув дверцята. Повернувшись, виявив, що у транспортному засобі хтось побував: з "бардачка" зникла сумка з документами та 600 гривнями", - інформує ГУНП.




На місце події вирушила слідчо-оперативна група поліції. Дорогою оперативники карного розшуку помітили місцевого жителя, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Правоохоронці вирішили з'ясувати, куди та з якою метою той прямує. 

"Під час огляду у нього виявили чоловічу сумку з чужими документами та грошима, а також банку з-під кави ще з кількома сотнями гривень. За таких обставин 51-річного чоловіка доставили до Овруцького відділу для перевірки. Згодом заявник упізнав свої речі", - додали в поліції.

Правоохоронці також з'ясовували, звідки у затриманого ще частина грошей. 
 

"Кількома годинами раніше хтось побував у будинку жителя смт Першотравневого. Поки господарів не було вдома, невідомий зірвав з дверей навісний замок та викрав з кухні 500 гривень, що були заховані у банці з-під кави", - повідомили в поліції.


Фото: ГУНП


За обома фактами слідчі розпочали досудові розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Чоловік визнав свою провину. Законодавством за таке кримінальне правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Поділитись

Новини по темі: