20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині з сонячної електростанції вкрали панелі та вивезли в Сумську область

На Житомирщині з сонячної електростанції вкрали панелі та вивезли в Сумську область

  • 24 грудня, 2021 16:34
У Житомирській області з сонячної електростанції вкрали понад 60 секцій батарей. Інцидент стався в Потіївській громаді в середині жовтня. Викрадені сонячні батареї через 2 місяці виявили на Сумщині. Про це повідомили в поліції Житомирщини.
 

"У середині жовтня до поліції надійшло повідомлення про викрадення із території товариства у Потіївській громаді частини з розміщених сонячних батарей. Під час огляду місця події працівники слідчо-оперативної групи Житомирського районного управління поліції зафіксували попередні обставини. Так, першочергово вдалося з’ясувати, що на територію уночі потрапили невідомі, які демонтували 61 секцію сонячних батарей, транспортували викрадене за допомогою автомобіля", - інформує поліція. 




Оперативники кримінальної поліції ГУНП і Житомирського райуправління провели розслідування і викрили у причетності до крадіжки двох жителів Сумської області, віком 29 та 36 років. 

"Про старшого з них відомо, що раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та незаконне поводження з наркотиками", - додали в ГУНП.

Також з'ясовано, що чоловіки орендували мікроавтобус у столиці і за допомогою нього перевезли на Сумщину викрадені сонячні батареї. Усі секції поліцейські вилучили під час санкціонованих слідчих дій у Сумській області.

Згідно з чинним законодавством крадіям загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Фото: поліція
Поділитись

Новини по темі: