29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Вбивство житомирянки та її 13-річної доньки: суд продовжив розслідування та залишив підозрюваного під вартою

Вбивство житомирянки та її 13-річної доньки: суд продовжив розслідування та залишив підозрюваного під вартою

  • 24 грудня, 2021 14:52
Корольовський районний суд міста Житомира 24 грудня розглядав справу про вбивство 36-річної житомирянки та її 13-річної доньки, яке сталося у квартирі п'ятиповерхівки по вулиці Степана Бандери в ніч на 4 вересня. 

Як повідомляє Житомир інфо, через відсутність висновків експертиз суд вирішив продовжити досудове розслідування у справі та продовжив термін тримання під вартою підозрюваному Денису Горкуші до 21 лютого 2022 року.

За словами прокурора, допитаний в ході досудового розслідування підозрюваний Горкуша розповів про обставини вчинення кримінального правопорушення і визнав свою вину повністю. Прокурор клопотала про продовження строку досудового розслідування.


 

«Строк досудового розслідування спливає 4 січня 2022 року проте вчинити всі необхідні процесуальні слідчі дії у зазначений строк на разі не представляється можливим, оскільки в межах кримінального провадження представлено ряд експертиз: молекулярно-генетичних, пожежотехнічних, медикокриміналістичних, і висновки на сьогоднішній день не отримані. Висновки в подальшому можуть вплинути на хід досудового розслідування, у тому числі необхідності зібрання додаткових доказів та проведенні відповідних слідчо-процесуальних дій. Тому ми просимо продовжити строк досудового розслідування до шести місяців, тобто до 4 березня 2022 року», - зазначила прокурор.


Суддя клопотання прокурора підтримала і продовжила досудове розслідування до 4 березня 2022 року. Також суддя продовжила строк застосування запобіжного заходу підозрюваному у вигляді тримання до 21 лютого 2022 року включно без права внесення застави.
 

Фото: Житомир інфо
 

Що сталося


4 вересня у Житомирі після ліквідації пожежі у квартирі виявили тіла 36-річної жінки та її дитини – 13-річної дівчинки. На тілах були ознаки насильницької смерті.

Інцидент стався в 5-поверхівці на вулиці Степана Бандери. Правоохоронці кинули всі сили за затримання підозрюваного у подвійному вбивстві, замаскованому під пожежу.

Підозрюваного, 22-річного житомирянина, затримали на світанку 5 вересня на території Ружинської громади. 

За словами підозрюваного, із загиблими він не був знайомий, а в квартиру зайшов через незачинені двері.
 
Поділитись

Новини по темі: