20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • «Космонавта» забрали з Нового бульвару: мерія не хоче платити підряднику за невдалу фотозону

«Космонавта» забрали з Нового бульвару: мерія не хоче платити підряднику за невдалу фотозону

  • 24 грудня, 2021 13:30
Фотозону "Космонавт на планеті", яка обурила містян, прибрали з Нового бульвару. Новорічна конструкція коштує 99 тисяч гривень, проте Житомирська міська рада не прийняла фотозону і не збирається за неї платити.

Про це в коментарі СК1 повідомила начальниця управління культури Житомирської міської ради Ілона Колодій.
 

"Нас не влаштовує якість наданих послуг і ми реагуємо на це. Але ми маємо реагувати згідно законодавства. Наразі ми працюємо над актом невідповідальності наданих послуг", — розповіла Ілона Колодій.


Після оголошення тендеру, запрошення на торги було відправлено понад двомстам учасників, однак відгукнулись лише два. Система Prozorro автоматично визначила переможця, яким стало ТОВ "Епіцентр К".

Підрядник не зміг виробити фігуру відповідно до поставлених вимог. Після того, як фотозона викликала резонанс та не сподобалась самій міській раді, її прибрали. За "космонавта", стверджують в управлінні культури, платити не будуть.
 

"Все, що на сьогодні є в місті, за це ми не заплатили жодної копійки. З бюджету нічого не пішло і не піде. Ми будемо розраховуватися лише за ті послуги, які будуть оформлені належним чином згідно тендерної документації", — говорить начальниця управління культури Житомирської міської ради Ілона Колодій.


Окрім невідповідності тендерній документації, підрядник не зміг привезти фігуру й у встановлений термін. Тому виявити негаразди вдалось надто пізно.

Оформити нову фотозону та прикрасити місто до свят наново вже не встигнуть.
Поділитись

Новини по темі: