25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирській обласній лікарні для чорнобильців відкрили нове відділення

  • 22 грудня, 2021 13:48
У Житомирі на базі поліклініки обласної лікарні ім. Гербачевського відкрили нове амбулаторне відділення. Воно спеціалізуватиметься на надані медичної допомоги постраждалим від наслідків аварії на ЧАЕС. Про це інформує обласна рада.

Записатися на консультацію у відділення можна дистанційно за допомогою сервісу «поліклініка без черг». Відвідувачам не потрібно звертатися до реєстратури поліклініки, а одразу проходити безпосередньо до відділення.

В відкритому підрозділі «чорнобильці» будуть мати можливість отримати всебічне обстеження, консультуватися у фахівців з понад 40 лікарських спеціальностей, за бажанням проходити профілактичні огляди тощо. 



Планується забезпечити відділення санітарним автомобілем, аби при необхідності доставляти «чорнобильців» на консультацію чи після закінчення лікування в стаціонарі повертати додому або перенаправлювати за медичними показами до провідних клінік науково-дослідних інститутів в Києві.

«Спеціалісти відділення готові за потребою на замовлення територіальних лікувально-профілактичних закладів та територіальних об’єднаних громад виїжджати до населених пунктів з компактним проживанням «чорнобильців», в першу чергу, у північних районах області, проводити консультації на місцях спеціалістів, які там відсутні, та сучасні дослідження», - додали в облраді.

Фото: облрада
Поділитись

Новини по темі: