20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Польський бульвар у Житомирі ремонтуватиме фірма Розенблатів

Польський бульвар у Житомирі ремонтуватиме фірма Розенблатів

  • 10 грудня, 2021 16:59
Управління капітального будівництва Житомирської міської ради провело тендер і має намір укласти угоду з ДП «Фаворит ОПТ» на ремонт Польського бульвару.

Про це повідомляється на порталі Prozorro. Очікувана вартість закупівлі становила 14,4 млн грн. Участь у тендері взяло три фірми: ДП «Фаворит ОПТ» з пропозицією у 14,19 млн грн, ТОВ «АртХаус» з пропозицією у 14,24 млн грн та ТОВ «Тетерів-Будпроект» з пропозицією у 14,28 млн грн.



За умовами тендерної документації, підрядник має зняти старий асфальт, плитку та бордюри; провести обрізку дерев; встановити відеонагляд і нове освітлення; влаштувати водовідведення і полив рослин; покласти нове покриття з бетонних плит та плитки; відремонтувати сходи; встановити лавки, урни, боларди, велопарковки; провести озеленення.

Всі роботи мають бути виконані до 1 вересня 2022 року.



Дочірнє підприємство «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит» – зареєстроване в 1996 році в Житомирі. Спеціалізується на будівництві житлових та нежитлових будівель. Статутний капітал – 100 тис. гривень. Кінцевими бенефіціарними власниками компанії є Жанна Розенблат – дружина екснардепа від Житомира Борислава Розенблата та його рідна сестра Олена Розенблат – депутат Житомирської міської ради від ВО «Батьківщина».
Поділитись

Новини по темі: