20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Зв'язали охоронницю і винесли з сейфу гроші: у Житомирській області пограбували підприємство. ВІДЕО

Зв'язали охоронницю і винесли з сейфу гроші: у Житомирській області пограбували підприємство. ВІДЕО

  • 6 грудня, 2021 15:17
У Житомирській області поліцейські затримали чоловіків, які підозрюються у розбійному нападі на підприємство. Подія сталась 3 грудня у Коростишеві.

Як повідомили "Журналу Житомира" в поліції, грабіжники, зв'язавши охоронницю підприємства та погрожуючи ножем, винесли значну суму коштів.
 

"До поліції звернувся директор підприємства, що спеціалізується на обробці каменю, із повідомленням про безчинство невідомих на території і викрадення із сейфа грошей. Правоохоронці з'ясували, що на світанку, близько 4 ранку, до сторожки для охорони підприємства зайшли двоє чоловіків у балаклавах. Погрожуючи ножем 49-річній охоронниці, незнайомці зв'язали її та відібрали ключі від інших приміщень. В одному з них пошкодили сейф і забрали звідти гроші в іноземній та національній валюті еквівалентом близько 300 тис. гривень", - інформує ГУ Нацполіції у Житомирській області.


У ході першочергових заходів оперативники здійснили огляд місця події, опитали потерпілу жінку та інших працівників та переглянули записи камер відеоспостереження. 
 

"У результаті нам швидко вдалося встановити особи підозрюваних і вже за кілька годин розшукати їх", - розповів начальник Коростишівського відділу поліції Вадим Жикевич. 


Як виявилось, до вчинення злодіяння були причетні двоє жителів Брусилівської громади, віком 39-ти та 22-х років. Молодший з чоловіків працював на цьому ж підприємстві. Про старшого відомо, що раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкий злочин, за що й відбував покарання у місцях позбавлення волі. 

За місцями проживання обох чоловіків правоохоронці вилучили викрадені гроші, які підозрювані розділили між собою, та інші докази причетності до розбою.

Обом фігурантам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) КК України. За рішенням суду затримані перебуватимуть під вартою. Їм загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 15 років.
 
Поділитись

Новини по темі: