2 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Бухгалтер комунального підприємства у Житомирі привласнив 300 тис. грн й зник: чоловіка оголошено в розшук

Бухгалтер комунального підприємства у Житомирі привласнив 300 тис. грн й зник: чоловіка оголошено в розшук

  • 3 грудня, 2021 16:48
Поліцейські встановлюють місце знаходження 33-річного Дмитра Щетініна, який обвинувачується у привласненні понад 300 тис. грн комунального підприємства в Житомирі. Про це "Журналу Житомира" повідомили в ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Улітку минулого року до поліції від дирекції одного з комунальних закладів Житомира надійшла інформація про виявлення під час ревізії коштів нестачі у сумі понад 300 тисяч гривень. За цим зверненням було розпочато кримінальне провадження і під час досудового розслідування поліцейські встановили схему зникнення коштів. Так, з’ясувалось, що колишній головний бухгалтер установи, підробивши службову документацію, переказував їх на свій банківський рахунок як заробітну платню", - йдеться у повідомленні.


Зазначається, що чоловік припинив будь-які контакти з колегами, друзями та змінив місце проживання, уникаючи спілкування з поліцейськими.

Слідчі заочно повідомили про підозру у вчиненні ним кримінальних правопорушень. Після проведення необхідних слідчих дій 30 листопада 2021 року обвинувальний акт щодо чоловіка було скеровано до суду.
 

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням повідомити про можливе місце перебування чоловіка.

"Якщо у вас є будь-яка інформація про можливе місце перебування Дмитра Щетініна, просимо повідомити Житомирське районне управління поліції за телефоном (093) 022-47-28  або 102 або безпосередньо звернутися за адресою: м. Житомир, вул. Лесі Українки, 17", - закликають правоохоронці.
Поділитись

Новини по темі: