27 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Житомирський кіт, якого возять у візочку, потрапив в Книгу рекордів. ФОТО

  • 25 листопада, 2021 16:49
Кіт Міккі, якого часто можна побачити у дитячому візочку, що катає Михайлівською житомирянка, увійшов до Книги рекордів України. В описі рекорду зазначається, що це "перший соціалізований кіт".

Його господарка Наталія розповідає, що возить Міккі у дитячому візочку скрізь: по вулиці, по магазинах, повідомляє 1.zt.ua.

Про унікальність кота, який не боїться ні людей, ні транспорту під час вручення документу про рекорд розповіла представниця Книги рекордів України Юлія Більовська.
 

"Сьогодні ми приїхали на дуже цікавий і унікальний рекорд. Взагалі Книга рекордів дуже рідко фіксує рекорди, які пов’язані саме з тваринами. Дослідивши поведінку тварини, ми встановили, що Міккі є, дійсно, унікальним, адже для котів це дуже незвична поведінка – бути в центрі уваги, не боятися людей, транспорту. Пані Наталія знайшла його на вулиці. Можна сказати, що кіт, виграв лотерейний білет. Міккі чутливий та унікальний кіт і тому ми нагороджуємо рекордом першого соціалізованого кота в Україні", - зазначила представниця Книги рекордів.


Сама ж власниця кота задоволена рекордом.

"Незрівнянна радість, бо п’ять років були непростими. Люди по-різному реагують на те, що я катаю кота у візочку, але я вважаю, що це започаткує нову епоху поводження з тваринами і епоху для тварин", - сказала житомирянка.





Фото: 1.zt.ua
Поділитись

Новини по темі: