19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • З'їли засіб для чищення труб: подробиці отруєння школярів у Житомирській області

З'їли засіб для чищення труб: подробиці отруєння школярів у Житомирській області

  • 25 листопада, 2021 10:03
В селі Дівочки на Житомирщині до лікарні госпіталізували 9 учнів гімназії. Наразі відомо, що під виглядом солодощів однокласник пригостив їх засобом для чищення труб.

За інформацією ТСН, 24 листопада один із 6-класників приніс до школи пакетик із засобом для чищення труб. Своїм однокласникам сказав, що це льодяники і почав пригощати всіх на перерві. Дітям одразу стало погано. Вчителі викликали "швидкі", дітей відвезли в хірургічне відділення обласної дитячої лікарні.

В усіх діагностували хімічні опіки ротової порожнини та кишково-шлункового тракту. У двох хлопців, які проковтнули так звані "льодяники", стан гірший.

Мати хлопчика, який приніс побутову хімію до школи каже, що засіб для чищення труб лежав на холодильнику, що його може дістати син - і подумати не могла. Сам хлопчик також шпиталізований, бо теж спробував отруту. 
 

"Сказали, що він приніс до школи. Він нічого не казав, уже сьогодні стали питати і він зізнався. Він не казав нічого, живіт не болів", - переконує жінка.  


Зі слів дитини, це була випадковість. Він не знав, що це, і просто пригощав друзів. 

"Так сталося. Це може в подальшому призвести до рубцювання і непрохідності стравоходу. Тоді буде серйозне лікування", - зазначив завідувач хірургічного відділення житомирської обласної дитячої лікарні Дмитро Шевчук.
Поділитись

Новини по темі: