19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Сотні робочих місць: у промзоні Житомира у 2022 році відкриються нові підприємства

Сотні робочих місць: у промзоні Житомира у 2022 році відкриються нові підприємства

  • 23 листопада, 2021 8:31
У Житомирі до кінця року розширяться виробничі потужності підприємств з іноземними інвестиціями - «Ферпласт-Україна» та «ІП Євроголд Індестріз ЛТД». Про це повідомив міський голова Сергій Сухомлин під час засідання ради з питань залучення інвестицій при облдержадміністрації, передає міська рада.

«Ферпласт будується, як і планувалося, згідно з сумами інвестицій та строками будівництва. Приміщення цеху вже практично добудовано і до кінця грудня буде введено в експлуатацію», - підтверджує виконавчий директор української філії Вальтер Дзордан. 

Наразі на підприємство активно завозиться обладнання. Потому триватиме монтаж і його наладка, що займе тривалий час. Наприкінці березня наступного року виробництво вже запрацює.

Активно ведуться роботи з будівництва і сміттєпереробного заводу. Обладнання сюди завезуть та вмонтують уже наприкінці цього місяця, а в січні наступного року завод запрацює у тестовому режимі.

«Вже пройшов тендер з будівництва Індустріального парку по шосе Київському, договір укладений. Також у наступному році розпочнеться будівництво патронного заводу», - каже міський голова Сергій Сухомлин.

Також під час засідання повідомили, що Форум інвесторів відбудеться у Житомирі в травні наступного року. Захід перенесли через COVID-19. Мета форуму - презентувати Житомирщину як регіон, привабливий для інвестицій. До Житомира з'їдуться потенційні інвестори з країн-партнерів нашого міста, що надають технічну, експертну та фінансову підтримку нашій громаді, - з Німеччини, США, Швеції, Швейцарії. 
Поділитись

Новини по темі: