28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • «Ваша донька в поліції»: шахрай виманив у житомирянина 50 тис. гривень

«Ваша донька в поліції»: шахрай виманив у житомирянина 50 тис. гривень

  • 18 листопада, 2021 12:58
У Житомирі пенсіонер віддав шахраям 50 тисяч гривень, аби "відмазати" доньку від кримінальної відповідальності. Про це "Журналу Житомира" повідомила пресслужба поліція.
 

"Днями до Житомирського райуправління поліції звернувся 73-річний житомирянин із повідомленням про неприємність, в яку потрапив через надмірну довірливість. Як з’ясувалося, на номер його мобільного зателефонував чоловік, яка назвався поліцейським, і повідомив, нібито донька абонента вчинила правопорушення, завдавши іншій людині тілесних ушкоджень. Відтак, мовляв, щоб виправити ситуацію, потрібні гроші", - розповіли правоохоронці.


Літній чоловік погодився допомогти. Незнайомець порадив чоловікові віддати всі заощадження, що є у нього. Далі продиктував рахунок, на який слід було зарахувати суму та проконтролював процес пересилання – понад 50 тисяч гривень.

Згодом пенсіонер зателефонував своїй доньці, аби повідомити, що виконав все від нього залежне, чим неабияк спантеличив жінку. Адже насправді з нею нічого подібного не трапилось і ніякі кошти батькові сплачувати не потрібно було.

У рамках кримінального провадження за ст.190 (Шахрайство) ККУ поліцейські розшукують шахраїв.
Поділитись

Новини по темі: