29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • «Ми не награли на перемогу»: житомирське «Полісся» в Луцьку не змогло обіграти «Волинь»

«Ми не награли на перемогу»: житомирське «Полісся» в Луцьку не змогло обіграти «Волинь»

  • 4 листопада, 2021 11:23
ФК "Полісся" у Луцьку зіграв перенесений матч 11 туру Чемпіонату України з футболу серед команд І ліги проти ФК "Волинь".

За ігровою перевагою житомирян матч завершився безгольовою нічиєю - 0:0.

У післяматчевому коментарі головний тренер "Полісся" Юрій Калітвінцев відзначив, що команда старалась і виконала великий об'єм роботи, але попри це гравцям не вдалось досягнути позитивного результату. 
 

Фото: ФК "Волинь"
 

"Ми витратили всі сили, які які на сьогодні в нас є. Усі свої сили хлопці залишили на футбольному полі. Ми грали проти добре організованої оборони. Був контроль м’яча, але контроль від контролю відрізняється. Якщо контроль - це ціль, то перемоги не даються. Якщо контроль - це засіб, а ціль - забити м’яч, то тоді такий контроль має право на життя. У нас контроль був до штрафного майданчика, навколо штрафного майданчика, але не знайшлось людини у сьогоднішній грі, яка б виконала проникну передачу, не знайшлось людини, яка б замкнула її, якби така передача була. Я сказав хлопцям в роздягальні, що самовіддача - це добре, але крім біганини та терпіння є ще футбольне мислення. Сьогодні всі старались, але не було творчості та футбольного мислення та креативу. Моментів, як таких - ми не створили. Оринчак міг забити, але воротар зіграв добре. Хотілось, щоб він забив. Хлопець провів тут дуже добрий час. Він дуже чекав цієї гри, ми знайшли для нього час на футбольному полі, він цей час заслужив. Звісно, я не кривитиму душею, ми засмучені через нічию. Але не засмучені нашою грою, а результатом. Чи награли ми на перемогу - ні, ми не награли на перемогу", - сказав Юрій Калітвінцев. 


Після 13 зіграних матчів ФК "Полісся" має в активі 18 очок і займає 10 місце в турнірній таблиці. Проте, житомиряни мають ще 3 матчі в запасі, що були перенесені через спалах в команді коронавірусу.

Поділитись

Новини по темі: