28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житомирянин за день вкрав телефон і велосипед: конче були потрібні гроші

Житомирянин за день вкрав телефон і велосипед: конче були потрібні гроші

  • 3 листопада, 2021 11:17
У Житомирі поліція затримала чоловіка, який упродовж дня вкрав велосипед та обдурив знайому, забравши її телефон. Йому може загрожувати покарання від штрафу до обмеження волі на 5 років. Про це "ЖЖ" повідомили в пресслужбі ГУ Нацполіції Житомирської області.

"25 жовтня до Житомирського районного управління звернулися двоє місцевих жителів з повідомленнями про неправомірні діяння. В одному випадку 28-річна житомирянка розповіла, що знайомий обманом забрав її телефон. В іншому - 66-річний містянин повідомив про крадіжку велосипеда неподалік одного з магазинів міста", - повідомила поліція.

Правоохоронці встановили, що до цих діянь може бути причетним один і той же чоловік, 27-річний житель передмістя. 

"Він вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння подібних правопорушень і суд обрав для нього покарання, не пов'язане із позбавленням волі", - інформує ГУНП.

Попередньо встановлено, що мобільний телефон знайомої він одразу ж продав. Коли витратив отримані за нього кошти - украв чужий велосипед.

Після крадіжок чоловік не з’являвся за місцем проживання і уникав спілкування з поліцейськими. 1 листопада оперативники під час профілактичного відпрацювання встановили його місце перебування в Житомирі та доставили до слідчого.  
Поділитись

Новини по темі: