20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Локдаун у Житомирі: поліція перевіряє кафе, магазини та ринки. ФОТО

Локдаун у Житомирі: поліція перевіряє кафе, магазини та ринки. ФОТО

  • 2 листопада, 2021 12:21
Поліцейські разом з працівниками Держпродспоживслужби та членами громадських формувань з охорони порядку щоденно проводять рейди по дотриманню карантинних обмежень у Житомирі.

Правоохоронці з 30 жовтня перевірили в Житомирі більше сотні суб’єктів господарювання й виявили порушення.
 

"10 – пов’язані із карантинними обмеженнями працівниками розважальних, торгівельних закладів та інших установ. 3 адміністративні протоколи були складені на адміністрацію розважальних закладів з нічним режимом роботи, відвідувачі та персонал яких не мали підтверджуючих документів про повну імунізацію чи відсутність ознак Covid-19", – повідомили в поліції Житомирщини.


Ще 12 протоколів склали на житомирян, що ігнорували правила носіння засобів індивідуального захисту у місцях загального користування.
 

"Основна мета таких рейдів – попередження порушень карантинних обмежень містянами. Ми, у першу чергу, нагадуємо, роз’яснюємо і попереджаємо працівників та власників суб’єктів господарювання про важливість дотримання встановлених вимог. Лише у випадках відвертого ігнорування складаються адміністративні матеріали", – розповідає заступник начальника Житомирського районного управління поліції з превентивної діяльності Володимир Богдан.




Фото: поліція
Поділитись

Новини по темі: