29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • На Великій Бердичівській відновили будівництво скандальної багатоповерхівки - ЗМІ

На Великій Бердичівській відновили будівництво скандальної багатоповерхівки - ЗМІ

  • 29 жовтня, 2021 17:47
У Житомирі за адресою вул. Бердичівська, 50А відновили скандальне будівництво багатоповерхівки, яке декілька років було призупинене.

9-поверхівку будує хмельницька фірма "Дріада Буд" у дворі між будинками по вул. Бердичівській-Шевченка та спортивним майданчиком ЗОШ №33, інформує "Перший житомирський".



Упродовж 2019-2021 років йшли суди, у тому числі було відкрите кримінальне провадження щодо можливого вчинення посадовими особами Департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради кримінального правопорушення.

За інформацією видання, під час досудового розслідування в якості свідків допитували директора департаменту містобудування, начальника відділу управління культури і туризму, працівника департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради щодо обставин розгляду документів, поданих ОК "ЖБК "Шевченко" для отримання містобудівних умов та обмежень, а також низку приватних фірм.

Суд відмовив у задоволенні всіх позовів активістів та жителів навколишніх будинків щодо незаконності будівництва, порушень органами влади при виданні дозвільних документів та бездіяльності слідчих.

Нагадаємо, у 2018 році житомиряни протестували через будівництво ЖК. Люди заявляли, що будівництво ведеться незаконно, надто близько до школи та житлового фонду і не відповідає Генеральному плану Житомира. Після звернення місцевих жителів прокуратура розпочала кримінальне провадження.







Фото: Перший житомирський
Поділитись

Новини по темі: