19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Заблукала і провела в полі 3 дні: на Житомирщині врятували 67-річну жінку

  • 27 жовтня, 2021 11:55
У Житомирській області 67-річна пенсіонерка пішла пасти худобу в поле. Однак, жінка заблукала і травмувалася, через що не могла самостійно піднятись. Вона провела в полі 3 дні.

Як повідомили в поліції Житомирщини, інцидент стався в Новоград-Волинському районі. Пенсіонерка з села Романівка зникла 21 жовтня. Місцеві жителі забили на сполох і організували пошуки. 23 жовтня вони звернулися до правоохоронців.

В село виїхали кілька пошукових груп, разом з односельцями вони розбили територію пошуку, лісосмугу і пасовище, на квадрати та почали їх прочісування.

Вже ближче до сьомої вечора бабусю побачили в каналі посеред поля на відстані 5 км від села. Пенсіонерка була в безпорадному стані, погано розуміла, що відбувається, та не могла самостійно піднятися. 

Для жінки викликали "швидку", і передали під опіку медиків. Її життю і здоров'ю вже нічого не загрожує.
 

"Уже в лікарні, коли бабуся оговталась від шоку, вона розповіла про свої «пригоди». Жінка пасла худобу, коли зрозуміла, що заблукала і почала шукати дорогу до села. За її словами, блукала полем два дні, допоки на третій не спіткнулася у траві та впала. Сил піднятися уже не мала та ще й відчула різкий біль у ключиці. Бабуся, каже, що уже й не сподівалась на чиїсь допомогу у такій скруті", - розповіли в поліції.


У лікарні жінку обстежили та діагностували вивих ключиці. Лікарі кажуть, що потерпіла народилася в сорочці, бо під час нічних заморозків навіть не застудилася.
Поділитись

Новини по темі: