29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Найближчими днями Житомирська область опиниться в «червоній» зоні – Ляшко

  • 26 жовтня, 2021 11:55
До червоного рівня епідемічної небезпеки буде переведено ще п'ять областей України, зокрема і Житомирщину. Про це поінформував міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко на брифінгу 26 жовтня, повідомляє Укрінформ.
 

"На найближчому засіданні Державної комісії ТЕБ та НС буде прийнято рішення про переведення в червоний рівень епіднебезпеки ще 5 областей: Житомирської, Луганської, Львівської, Хмельницької та Чернігівської", - сказав міністр.


Він нагадав, що з 26 жовтня червоний рівень епідемічної небезпеки запроваджується в Рівненській та Миколаївській областях.

За словами Ляшка, червоний рівень епіднебезпеки залишається на території Дніпропетровської, Донецької , Запорізької, Одеської, Сумської та Херсонської областей.
 

"Загалом це вже буде 13 областей в червоному рівні епіднебезпеки. Нагадаю, що середній час перебування регіону в червоному рівні епіднебезпеки під час весняної хвилі був 37 днів", - додав міністр.


Минулої доби в Україні зафіксовано 19 120 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19, летальних випадків – 734. У Житомирській області станом на 26 жовтня 14 045 активних хворих.
Поділитись

Новини по темі: