19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

УЗ відкрила пункт COVID-вакцинації на вокзалі у Житомирській області

  • 22 жовтня, 2021 14:47
На залізничному вокзалі в місті Коростень "Укрзалізниця" відкрила тимчасовий пункт вакцинації. Пасажири та всі охочі можуть безкоштовно зробити щеплення проти COVID-19. Про це повідомила пресслужба УЗ.

"З 21 жовтня — першого дня запровадження нових правил безпечних перевезень — такі пункти вакцинації відкрилися на 7 вокзалах: Київ (2 пункти), Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Ніжин та Коростень", — йдеться у повідомленні.

Для безпеки та зручності пасажирів "Укрзалізниця" відкрила центри вакцинації проти COVID-19 ще на 3 вокзалах: Рівне, Хмельницький та Ужгород. 

Також на 10 залізничних вокзалах цілодобово працюють пункти експрес-тестування на COVID-19: Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Мукачево, Кривий Ріг, Вінниця та Полтава (станція Полтава-Київська). 


 

"Тут невакциновані пасажири можуть зробити експрес-тест та отримати довідку, що в разі негативного результату буде підставою для посадки в поїзд. Ця послуга для пасажирів, які мають квиток на поїзд, коштує 350 грн", — інформує УЗ.


Нагадаємо, відповідно до постанови Кабінету Міністрів з 21 жовтня посадка у поїзди міжрегіонального сполучення можлива лише за умови наявності у пасажирів сертифікату про вакцинацію (паперового або в додатку "Дія"), або документу про отримання хоча б однієї дози вакцини проти COVID-19, або негативного результату ПЛР чи експрес-тесту на COVID-19, що мають бути зроблені не більше ніж за 72 години до посадки в поїзд.
Поділитись

Новини по темі: