28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • В Туреччині автівка збила подружжя з Житомира: чоловік загинув, жінка в реанімації. ФОТО

В Туреччині автівка збила подружжя з Житомира: чоловік загинув, жінка в реанімації. ФОТО

  • 20 жовтня, 2021 12:26
7 жовтня 2021 в Туреччині сталася дорожньо-транспортна пригода: автомобіль збив подружжя з України. Чоловік загинув на місці події, жінка потрапила до реанімації. 

Як повідомляє Житомир.info, у ДТП постраждала родина житомирян. Подробиці ДТП повідомив сайт Новости Турции (News Turk).
 

«Аварія сталася на пішохідному переході: один турист загинув, ще один – в реанімації. Смертельна аварія сталася в районі Аланії південної турецької провінції Анталії. Як повідомляє інформагентство IHA, ДТП відбулось увечері 7 жовтня біля 22.00 за місцевим часом в курортному селищі Окурджалар, де відпочивала пара туристів з України. 62-річний Ігор Пашинський і 55-річна Світлана Люлько поверталися з магазину у свій готель після покупок, коли водій автомобіля з держномером 41 KY 137 збив їх на пішохідному переході», - йдеться у повідомленні.


За даними турецьких ЗМІ, в результаті аварії чоловік загинув на місці події до приїзду медиків, а його супутниця – у важкому стані була доставлена до реанімаційного відділення однієї з лікарень регіону. Водій автомобіля був затриманий співробітниками жандармерії.

За інформацією із соцмереж, похорон загиблого чоловіка відбувся 14 жовтня у передмісті Житомира.







Фото: News Turk
Поділитись

Новини по темі: